pondělí 10. června 2013

Pokojíček z postýlky

Malé miminko potřebuje malou, bezpečnou postýlku. Pak je z něj batole, z postýlky vyroste, ale do běžné postele je stále maličké - koupíme tedy dětskou postel. Za pár let z postele čouhají nohy a dojde na postel klasických rozměrů. A mezitím měníme ostatní zařízení dětského pokoje - místo malé komody bude potřeba šatní skříň, místo skříněk na hračky knihovna, pro školáka připravíme psací stůl... Mnoho lidí takové zařizování, shánění a přesouvání nábytku baví, ale jiní si při každé změně zoufají. Patříte mezi ně?



Řešením může být dětská postýlka, umožňující v budoucnu rozložení na vybavení pro celý dětský pokoj. Pořídíme jeden kus nábytku, který slouží nejprve jako postýlka pro miminko. Součástí postýlky je přebalovací pult a spousta úložného prostoru na všechny miminkovské potřeby a oblečky. Postýlka je vybavena polohovatelným roštem a posuvnou bočnicí. Až dítě postýlce odroste, přeskládáme ji a získáme postel běžného rozměru. Ale nejen postel - ze zbývajících dílů snadno sestavíme komodu, knihovnu, u některých typů (postýlka - pokoj Maxime) dokonce i psací stůl.




Jediný kus nábytku, pořízený jako dětská postýlka, tak může sloužit třeba až studentovi. Pro větší děti bude asi třeba přidat ještě skříň na oblečení, ale dokonale sladěný základní nábytek hodně ulehčí výběr designového provedení. Postýlky rozložitelné na dětský pokoj od francouzského výrobce se nabízí v různých provedením a barevných variantách. Nic nepokazíme, zvolíme-li bílou barvu, ale praktické a dobře kombinovatelné jsou také neutrální odstíny šedého dubu nebo krémové. Postýlky jsou zhotoveny z MDF desek,  provedení s ABS hranou.


Obrázky z www.nabytek-aldo.cz



1 komentář:

  1. Tak tuto variantu postele jsem ještě neviděla, ale přijde mi, že je to velmi praktické.. :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat