úterý 2. listopadu 2010

Omalovánky k vytisknutí i online


Máte kreativní dítko, které si tiše v koutku kreslí? (Ten koutek je skvěle osvětlený a vybavený pohodlnou židlí, samozřejmě.) Už si kreslí hodinu a jeho výtvory stačí jen zarámovat a vystavit? Gratuluji!

Nebo možná máte odrostlejší batole, jež miluje - například - postavičky od Disneyho. A chce se taky výtvarně projevit, ale ještě to neumí. Nicméně vyčmárat do omalovánek se Sněhurkou sedmi smělými tahy sedm trpaslíků ho baví.  Neumělými tahy přetahuje přes jemné kontury Sněhurčina líbezného obličeje, aby po třech minutách a sedmi dalších drtivých vrypech do papíru prohlásilo omalovánky za pokreslené a dožadovalo se dalších? Ovšem, chcete umělecké sklony svého milovaného potomka podporovat a pospícháte proto do papírnictví pro další várku omalovánek...

Zadržte!

Najděte si omalovánky k vytisknutí. Vyberte si z mnoha pečlivě tříděných kategorií svou nejoblíbenější a omalovánku pro malého umělce vytiskněte. Do tiskárny klidně vložte papír, na který jste před chvílí nedopatřením vytiskli fakturu nakřivo. Tedy samozřejmě z opačné strany. Omalovánky k vytisknutí jsou ekonomické, ekologické, vždy dostupné, pravidelně aktualizované. Vaše děti mohou omalovávat co si právě usmyslí.

Bořka Stavitele i Červenou Karkulku.
Hledá se Nemo i Ferdu mravence.
Barbie i Malou mořskou vílu.

Nejen Disney omalovánky k vytisknutí, ale i klasické pohádky, postavy známé z populárních animovaných filmů (Wall-E, Madagaskar, Doba ledová). Můžete tisknout i tematické omalovánky, například z kategorie Jídlo-ovoce-zelenina, Hudební nástroje, Dopravní prostředky.

Odrostlejší děti jistě pobaví omalovánky s výchovnou bezpečnostní tematikou:
Neohrožuj účastníky silničního provozu!
Co kdyby to někdo udělal tobě?
Neboj se oslovit strážníka.

No a ještě něco pro větší děti, kterým už povolíme krátké posezení u počítače. Můžeme jim spustit online omalovánky bez pastelek. Vybarvování se zde koná počítačovou myší - naklikneme si barvu a místo, které chceme vybranou barvou pojednat.

A víte co? Vymalovat třeba holčičku s kočárkem pobaví možná i maminku. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat